DELİ KLANI

DARK ORBIT SAVAŞÇILARI
 
AnasayfaPORTAL ANASAYFAGaleriSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Oyun Bilgileri 101 soru ve cevabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
AnGaRaLı

avatar

Mesaj Sayısı : 5
Kayıt tarihi : 05/12/09
Nerden : ANKARA

MesajKonu: Oyun Bilgileri 101 soru ve cevabı   Paz Ara. 06, 2009 12:16 pm

Konu 1: LAZER SALDIRISI VE ROKET-MAYIN

Soru 1: Lazer saldırısı nasıl yapılır?
Cevap: Ateş edebilmen için edeciğin yaratık veya düşmanın üstüne tıklayıp ctrl tuşuna basman yeterli. Not: kendi şirketindeki kişilerin nick ismi mavi yazılıdır düşmanınki ise kırmızıdır.

Soru 2: İkili lazer saldırısı nasıl yapılır?
Cevap: En az yüzde 40 lık iki lazerin olması lazım veyat elit silahlardan alman gerekli. 0 kredilik gemide silah deposu 1 dir, diroit yada elit silah olması lazım.

Soru 3: Mavi yada Yeşil lazer saldırısı nasıl yaparım?
Cevap: Mavi yada Yeşil lazer vurmak için geminde ful lf3 (10000 uridyum luk) silah olması lazım. Örnek 0 kredilik gemide silah deposu 1 dir 1 tane lf3 ten mavi ateş edebilirsin.

Soru 4: Mayın ve Roket nasıl atarız?
Cevap: Roket atma (space) , mayın ( m ) tuşudur.

Soru 5: Gri renk ve Halka şekinde mermi nerden alırız?
Cevap: Sadece bazı kampanyalarda çıkan 2 çeşit lazer vardır. Birincisi X4 mermisidir. Vuruş gücünüzün 4 katı hasar verir ve gri renkte atarsınız. Halka şeklinde görünen X5 kalkan mermisidir. Düşman veya canavarın kalkanını emer ve size verir.

Soru 6: Mermim ve Roketim bitti nerden alıcam?
Cevap: Ana sayfa, hangardam mermi bölümünü tıkla kredi veye uridium karşılı mermi yada roket alabilirsin.


Konu 2: DARBE PUANI, KALKAN VE TAMİR OLMA

Soru 1: Darbe puanımı yükseltmek için ne yapmam lazım?
Cevap Darbe puanı uzay gemilerine göre değişir. Darbe puanı yüksek olmasını istiyorsanız Daha iyi bir gemi almanız lazım.

Soru 2 : Darbe puanım düştü nasıl yükseltirim yada tamir olurum?
Cevap : Ana sayfa hangardan,ekstraları tıkla tamir robotu al donanımdan gemine tak. Çalıştırman için aşağıda sağda robot ekstıra'ya tıkla ama gemin hareketsiz ve ateş altında olmadan tamir olur.

Soru 3: Kalkan nedir nasıl yükselir?
Cevap: Kalkan darbelere karşı geminizi daha güçlü yapar. kalkanınız yoksa ana sayfa hangardan jeneratörler bölümünden kalkan alın ve donanımdan geminize de takın. kalkan puanı daha çok olmasını istiyorsanız daha vazla takacaksınız.

Konu 3: HIZ

Soru 1: Daha hızlı olmam için ne yapmam lazım?
Cevap: Her gemin belli bir hız sınırı vardır, daha hızlı gidebilmen için ana sayfa hangardan jeneratörler bölümünden hız jeneratörü alıcaksınız.



Konu 4: DİROİT

Soru 1: Diroit nedir ne işe yarar?
Cevap: Diroitlere gemine yardımcı olacak kalkan,laser,ekstıra gibi bir çok malzeme yükleyebilirsin ve bu malzemelerle gemini daha güçlü yapabilirsin.

Soru 2: Diroiti nerden alabilirim?
Cevap: Diroitleri Hangardan satın alabilirsin. Satın aldığın her yeni Diroitin fiyatı bir öncekine gore artacaktır. Hangarda Uridium yada Kredi karşılığı Diroit satın alabilirsin.

Soru 3: Diroit nasıl gelişir?
Cevap: Diroit geliştirmek için canavar veya düşman kesmeniz gerekmektedir. Strenuer ve lordakialar diroiti geliştirmezler bunun için daha büyük yaratık olmalı mordon devo sibelon vs.

Soru 4: Diroit nasıl tamir olur?
Cevap: Diroitler, canavar sizi patlatırsa yüzde 2, düşman sizi patlatırsa yüzde 3 hasar alır, toplam hasar yüzde 100 olursa diroitiniz yok olur. O yüzden hasar yüzde 100 olmadan diroiti (örneğin yüzde 95'de) tamir ettirin. Tamir etmek için ana sayfa donanımdan diroite tıkla tamir edin. Tamir ücreti 500 uridiumdur ve tamir olduğduğunda diroit 1 level düşer. Ancak VIP üyeler için bu tamir 50% daha ucuzdur!

Soru 5: Flaxs ve İrisin arasındaki fark nedir?
Cevap: Krediden alınan Flaxtır ve 1 slotu vardır. Uridiumla alınan İris 2 slotu vardır yani daha fazla malzeme alır.

Soru 6: Diroit nasıl ateş eder?
Cevap: Dirotler aynı Uzay gemin de olduğu gibi ancak birine saldırdığında aktif hale gelir. Ateş etmez ancak vuruş gücünüzü etkiler.

Soru 7: Diroit level atlayınca ne olur?
Cevap: İçindeki malzeme daha kuvvetli olur. Silahın ateş gücü ve kalkan artar.

Soru 8: Slot nedir?
Cevap: Geminize yükleyebilceğiniz malzeme miktarıdır. (Mesela vegeance'ye 10 tane lazer koyabilirsiniz ancak 1 diroit (flax) alırsanız 11 lazer koyabilirsiniz ve tabi daha güçlü olursunuz.)

Konu 5: KAMUFLAJ

Soru 1: Görünmez nasıl oluruz?
Cevap: Ana sayfa hangardan ekstralar bölümünden (500 uridium) Camouflage type 1 aldığınızda sizi görünmez yapar, (Diroitler dahil) Sadece haritada görünürsünüz. Tek kullanımlıktır tekrar aktif edilmesi söz konusu değildir.

Soru 2: Kamuflajlı iken düşman bana ateş ediyor nasıl görüyor?
Cevap: Sağ alttaki Harita düşmanlar sizi kırmızı nokta şeklinde görür. Kendi şirketiniz mavi nokta görür.

Soru 3: Kamuflajın etkisi ne zaman biter tekrar kullanabilirmiyim?
Cevap: Ateş ettiğiniz zaman bozulur ancak mayın bıraktığınızda birşey olmaz. Ateş ettikten sonra tekrar aktif hale gelmez tek kullanımlıktır.

Soru 4: Kamuflaj modu yeni bir gemi aldığımda yeni gemiye aktarılıyormu?
Cevap: Evet ama ates etmedigin surece

Konu 6:GEMİYE VE DİROİTE SİLAH,KALKAN VE EKSTRA YÜKLEMEK

Soru 1: Silah aldım ama gemiye nasıl yüklüyecem?
Cevap: Ana sayfa donanım geçin acılan sayfada sağ kutunun içindeki silahın üstüne tıklayın acılan kutunun içinde (uzay gemisi) tıklayın Sol tarafa geçer gemişnize yüklenmiş olur.

Soru 2: Kalkan ve hız jeneratörü aldım nasıl yükleyecem?
Cevap: Ana sayfa donanım geçin acılan sayfada sağ kutunun içindeki kalkan veya hız jen. üstüne tıklayın acılan kutunun içinde (uzay gemisi) tıklayın Sol tarafa geçer gemişnize yüklenmiş olur.

Soru 3: Diroite silah nasıl takıcam?
Cevap: Ana sayfa donanım geçin acılan sayfada Diroiti tıklayın sağ kutunun içindeki silahın üstüne tıklayın acılan kutunun içinde (Diroit) tıklayın Sol tarafa geçer gemişnize yüklenmiş olur.

Konu 7:KONFİGURASYON

Soru 1: Konfigurasyon nedir?
Cevap: konfigurasyon taktik yerinede gecer konf 1e hız koyarsan 2ye de kalkan koyarsan normal giderken 1 ile gidersin dusman saldırısı altında olunca da 2ye basarsın oyun esnasında sag alttakı haritanın ustunde konf degistirmek icin kısa yollar var

Soru 2: Konfigurasyon ayarlarını nasıl yapacam?
Cevap: Donanımdan yapacaksınız. Üste Konfigurasyon 1 tıklayın ayarlayın sonra Konfigurasyon 2 tıklayın ayarlayın ikisini farklı düzebilirsiniz.

Konu 8: GÖREVLER

Soru 1: Görev nasıl yapıcam?
Cevap: Ana sayfada görevler tıklayıp yeşil yazılı olan görevleri secebilirsin. Kırmızı yazılı olanlar seviye yetersizliğinden kaynaklanır seviye atlarsanız kırmızılar yeşil olur.

Soru 2: Görevi nereye teslim edecem?
Cevap: Görev bitimi oyun ekranında ekranda görev bitti yazar yada görevi aldığın yerden kontorol edebilirsin bir yere teslim etmenize gerek yok. Topladığınız hammaddeler sizin + karınız olur.

Soru 3: Görevi iptal edebilirmiyim?
Cevap: Görevi iptal etme imkanınız var tekrar aynı yerden görevi iptal edebilirsiniz.

Konu 9: ALIŞVERİŞ

Soru 1: Teklif nasıl verecem?
Cevap: Teklif vermek istediğiniz krediyi nokta/virgül koymadan "teklif ver" i tıklayın.
NOT: Alış veriş Sistem tarafından yapılır üyeler kesinlikle satış yapamaz.

Soru 2:Teklifi verdim Kredim gitti ama alamadm?
Cevap: Teklif verdiğinizde sol tarafta malzemenin altında sizin isminiz yazıyorsa şuanlık en yüksek teklif sizin demektir ve süre sonuna kadar sizden yüksek teklif veren olmazsa malzemeyi siz alırsınız. İsminiz yoksa kaybetmişsinizdir ve verdiniz kredi geri verilmez. Alış veriş süresi bittikten sonra kimin aldığını öğrenmek için BİTTi ye tıklayın.


Konu 10: EKSTRALAR

Soru 1: Silah deposu genişletici ne işe yarar?
Cevap: Sadece alabildigin mermı miktarını fazlalastırıyor mesela gemın 10bin mermı alıyosa siz % 50 genısleyiciyi aldın diyelim 15 bin mermı kapasitesi olur. 10 bin urilik %100 alırsanız mermı kapasitenı 2 katına cıkarır

Soru 2: Anbar genişletici ne işe yarar?
Cevap: Ambarın kapasitesini iki katına çıkarır.

Soru 3: NC-RRB CPU ne işe yarar?
Cevap: Labaratuvar CPU'sudur. Mermileri otomatik olarak ambarınızda bulunan en iyi hammadde ile besler.

Soru 4: NC-AWB/A1 ne işe yarar?
Cevap: Darbe puanınız düştüğünde, durduğunuzda otomatik olarak geminizi tamir etmeye başlar.

Konu 11: LABRATUVAR

Soru 1: Topladığımız taşları nasıl değerlendiririz?
Cevap: Değerlendir tıkla Prometium ve Enderium dan Prometid oluşturabilirsiniz. Terbium ve Enderium dan Duranium oluşturabilirsiniz. Prometid, Duranium ve Xenomit den Promerium oluştura bilirsiniz. Değerlendirdiğinizde anbarda taşlar eksildiği için yer acılır. Bu size kredi olarak biraz zarar ettirsede, ambar boşaltmakla zaman harcamazsınız.

Soru 2: Gemiyi hammaddeyle nasıl beslerim?
Cevap: Hammadde ile zenginleştirme yapmak için, laboratuvarı açın ve soldaki butonlardan güncelleştiri tıklayın. Hangi hammaddeyi kullanmak istiyorsanız onu mouse ile tutun ve istediğiniz (lazer,roket,hız,kalkan) yere sürüklüyerek koyun.

Soru 3: Lazer , Reoket, hız ve kalkanda nasıl güçlendirme yapabilirim?
Cevap: Hammaddeler size kredi sağladığı gibi geminizide güçlendirmede yardımcı olurlar. Pormetid; Mermilerin hasar verme oranını %15 arttırır. Her 1 pormetid 10 mermi ve rokette kullanılır.Duranium; Jeneratörleri (kalkan veya hız) %10 güçlendirir.
Her 1 Duranium 10 dakika sürer. Promerium; Mermilerin hasar verme oranınıa %30 artırır, jeneratörleri %20 güçledirir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Oyun Bilgileri 101 soru ve cevabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DELİ KLANI :: GENEL KONULAR :: FAYDALI BİLGİLER-
Buraya geçin: